Juizs: Review & Ervaringen (Het kopen waard?)

Gepubliceerd door Joni op

JUIZS ervaringen

Wil je gezonder gaan leven? Je kunt er dan voor kiezen om sapjes te drinken. Er zijn diverse fabrikanten die deze gezonde drankjes op de markt hebben gebracht. Juizs is hier een goed voorbeeld van.

Dit merk verkoopt diverse goede detox kuren die dus bestaan uit sapjes. Juizs is op dit vlak zelfs bijzonder, want je hoeft met deze sapkuren niet per se de hele dag te vasten.

Je kunt namelijk ook een detox kuur van Juizs kopen waarbij je ’s avonds alsnog diner kunt eten.

Hierover lees je hieronder meer, net als onze review en ervaringen met Juizs. De voor- en nadelen van de producten van dit merk vind je ook in dit handige artikel. 

Wat is Juizs?

juizs logo

Juizs is een bedrijf waar je terecht kunt voor detox kuren. Dit merk maakt koudgeperste sapjes die stuk voor stuk een lekkere smaak hebben.

Overigens hoef je niet beslist sappen van Juizs te kopen, dit bedrijf verkoopt namelijk ook smoothies, shotjes en thee. Over het assortiment van het merk lees je hieronder meer.

Desondanks zijn vooral de sapkuren van Juizs populair. Ze worden bij je thuisbezorgd en ook krijg je persoonlijke coaching van Sylvia en Audrey. Zo weet je precies welk drankje je wanneer moet innemen.

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten bij Juizs. Je ontvangt dan bijvoorbeeld elk kwartaal een sapkuur. Ook kun je elke maand je favoriete sapjes en shotjes van Juizs in huis ontvangen met zo’n abonnement. 

Het assortiment van Juizs

juizs sapjes

Sommige fabrikanten van groentesapjes verleggen hun grenzen, maar Juizs doet dit eigenlijk vooralsnog niet.

In plaats daarvan richt dit bedrijf zich echt op de sapjes, in totaal zijn er op dit moment 8 opties op dit vlak.

Het is overigens goed om te vermelden dat Apple Chamomile Vitamin B momenteel niet beschikbaar is, mogelijk verandert dit in de toekomst.

Dit zijn de sapjes van Juizs, die je eventueel zelf kunt samenstellen in een pakket:

  • Kiwi Chia Vitamin E
  • Carrot Orange Ginger
  • Avocado Mango Coconut
  • Avocado Cucumber Fennel
  • Beet Carrot Mango
  • Chia Mango Spinach
  • I’m Juice Chia Apple Mango

Het aanbod van Juizs bestaat niet alleen uit sapjes. Je kunt ook nog zogeheten VEGGIES kopen. Met deze drankjes neem je gemakkelijk en snel meer groente in.

Juizs verkoopt VEGGIE Carrot Parsnip, VEGGIE Beet Fennel en VEGGIE Cucumber Spinach. Je koopt deze drankjes in pakketten.

Ook kun je een box kopen met shotjes van Juizs. Dit merk heeft op dit vlak vijf opties: SHOT Ginger, SHOT Omega-3, SHOT Turmeric, SHOT Antioxidant en SHOT Digestion.

Een nieuw product van Juizs is de Detox Thee. Ook kun je nog de nieuwe Balansbox van Juizs kopen. Je ontvangt dan 7 sappen, detox smoothies en shots. Ook krijg je de Detox Thee. Met de Balansbox kun je 1 dag per week sapvasten. 

Hoe detox je met de kuren van Juizs?

juizs detox kuur

Voor een detox kuur ben je volgens reviews absoluut aan het juiste adres bij Juizs. Je zult je dan namelijk energieker en fitter voelen, terwijl je met een sapkuur ook nog eens afvalt.

Je hebt op dit vlak in principe zes opties, die anders zijn qua looptijd en qua intensiteit. Je moet allereerst kiezen hoe lang je een detox kuur van Juizs wilt volgen.

Beginners doen er goed aan om voor 3 dagen te sapvasten, ervaren rotten kunnen een sapkuur van 5 of zelfs 7 dagen volgen.

Vervolgens moet je dus ook nog de intensiteit bepalen. Wil je écht sapvasten? De All Day detox kuur van Juizs is dan geschikt.

Als je een druk leven hebt, graag sport en/of een zware baan hebt, is de Till Dinner detox kuur beter.

Je drinkt dan gedurende de dag sapjes, maar eet ’s avonds nog wel diner. Hierdoor is deze kuur minder zwaar, al behaal je ook minder goede resultaten. 

Voor wie zijn de detox kuren van Juizs geschikt?

De detox kuren van Juizs zijn eigenlijk voor iedereen geschikt.

Ook als je nog nooit eerder gevast hebt met sapjes kun je zo’n kuur de volgen. De Till Dinner sapkuur van 3 dagen is dan een goede optie.

Wil je jezelf echt uitdagen en heb je al meerdere detox kuren gevolgd? Kies dan voor de All Day sapkuur van 7 dagen.

Hiermee verlies je waarschijnlijk minstens 4,5 kilogram, wat natuurlijk een belangrijk doel kan zijn van een detox kuur. Dit blijkt de ervaringen van klanten van Juizs. 

Review over Juizs

detox review

Jenny van Goed Eten Gezond Leven heeft een review geschreven over haar ervaringen met Juizs. Ze ging voor de All Day detox kuur van 7 dagen. Over het algemeen was ze zeer positief over deze kuur.

Dit kwam vooral doordat de sapjes een heerlijke smaak hebben volgens haar. Ook viel Jenny tijdens deze periode bijna 4 kilogram af, al gaf ze wel eerlijk toe dat ze wat heeft gesmokkeld.

Er waren ook wat mindere kanten volgens haar, zo had ze vaak hoofdpijn en soms had ze ook last van een lichte duizeligheid. Jenny voelde zich desondanks energiek en goed tijdens de detox kuur van Juizs, terwijl haar huid ook rustiger werd. 

Ook op de site Feel Good by Good is een review geschreven over Juizs. De schrijfster van dit artikel volgde de All Day detox kuur van 3 dagen.

Ze vond de sapjes lekker, al waren wel een paar een beetje te waterig. Bovendien werd ze vrolijk van het ontwerp van de flesjes.

Ze had het zo nu en dan wel lastig, vooral aan het begin van de sapkuur. Dit ging op de derde dag veel beter, wat dus direct ook het einde van de detox kuur was.

Na de kuur voelde ze zich erg goed, veel van haar klachten waren bovendien verdwenen als sneeuw voor de zon.

Een minpunt vond de blogger van Feel Good by Good dat het lang duurt voordat de sapjes ontdooid zijn, houd hier dus rekening mee als je een detox kuur van Juizs volgt.

De voor- en nadelen van Juizs

De reviews en ervaringen zijn over het algemeen zeer positief vanwege de vele voordelen die Juizs biedt. Het merk heeft echter ook wat nadelen.

We benoemen daarom hieronder zowel de pluspunten als de minpunten van Juizs. 

Voordeel 1: Aanbod

Juizs heeft een zeer groot assortiment. Je hoeft dus niet beslist een detox kuur van dit merk te volgen, je kunt bijvoorbeeld ook de Balansbox kopen.

Dit nieuwe onderdeel van het aanbod van Juizs bevat genoeg sapjes, smoothies, shotjes en thee om één dag in de week te sapvasten. Dit kun je dus in principe elke week eenmaal doen om je gezondheid een steuntje in de rug te geven.

Je kunt daarnaast ook nog zelf samengestelde sappakketten kopen of boxen die bestaan uit VEGGIES of SHOTS. 

Voordeel 2: Abonnement

Wil je elk kwartaal een sapkuur volgen? Juizs helpt je op dit vlak. Dit bedrijf biedt hiervoor namelijk een kwartaalabonnement waarmee je 30 procent korting krijgt.

Zo is de detox kuur dus veel goedkoper dan deze normaal zou zijn. Overigens hoef je niet per se een sapkuur te doen. Je kunt namelijk ook shotjes, sapjes of veggies kopen in de vorm van een maandabonnement. 

Voordeel 3: Till Dinner

Normaal gesproken mag je bij een detox kuur geen vast voedsel eten. Dit is lastig, vooral als je veel sport of een zware baan hebt. Juizs snapt dit en heeft daarom de Till Dinner sapkuur op de markt gebracht.

Je eet dan geen ontbijt en lunch, maar nog wel diner. Al het andere eten vervang je met de sapjes van dit merk. Uit ervaringen blijkt dat dit pakket van Juizs erg in de smaak valt. 

Nadeel 1: Pittige kuren

Sapkuren zijn niet bepaald makkelijk. Ook bij de detox kuren van Juizs is dit het geval, zo blijkt uit reviews. Vooral aan het beginnen hebben mensen moeite met het drinken van de sapjes, maar na verloop van tijd gaat dit steeds beter.

Dit komt overigens niet door de smaak van de drankjes, ze vallen juist vaak in de smaak volgens de ervaringen van klanten van Juizs.

Het komt vooral doordat je lichaam moet wennen aan het sapvasten, wat even tijd nodig heeft. 

Nadeel 2: Ontdooien

De sapjes van Juizs worden bevroren geleverd. Dit wordt gedaan omdat de drankjes hierdoor langer goed blijven.

Dit is echter wel een probleem als je direct wilt beginnen met de detox kuur. Je moet immers eerst de flesjes ontdooien. Dit duurt volgens de reviews over Juizs soms best lang.

Zelfs na een hele nacht zijn de sapjes nog niet altijd ontdooid. Het is daarom belangrijk om de flesjes op tijd uit de vriezer te halen. 

Ervaringen met Juizs

detoxkuur juizs

De kans is groot dat je Marieke Elsinga wel kent. Ze is namelijk actief op zowel de radio als op de televisie. Ook is ze populair op Instagram, waarop ze regelmatig toont hoe ze bezig is met haar lichaam en gezondheid.

Marieke doet nu elk kwartaal een detox kuur van Juizs, vooral omdat ze anders last krijgt van buikpijn en een opgeblazen gevoel.

In een interview zegt de BN’er het volgende over haar ervaringen met Juizs:

“Je gaat ervan opruimen! Een sapkuur reinigt je lichaam én je hoofd. Dat geeft een opgeruimd gevoel, wat ik ook merk in mijn gedrag. Ik ruim op, rond werkzaamheden af die al tijden liggen. Overal gaat even de bezem doorheen”. 

Ook Jasmina van Sparklesinsides heeft een sapkuur van Juizs gevolgd en over haar ervaringen geschreven.

Ze vond de detox kuur regelmatig pittig, maar hierbij geeft ze aan dat ze de instructies niet helemaal goed heeft gevolgd. Hierdoor had ze waarschijnlijk meer moeite met de sapkuur.

Dit merkte ze vooral op de eerste dag, maar het ging Jasmina steeds beter af. Ze was na vijf dagen veel energieker dan voordat ze begon met de detox kuur. Ook was haar huid een stuk rustiger.

Ze viel in deze periode 1,3 kilogram af, wat minder is dan veel andere klanten. Jasmina gaf aan dat ze sowieso moeite heeft met afvallen, dus het verbaasde haar niet.

Marjolein schreef over haar ervaringen met Juizs op haar site Foodies Have Arrived. Ze volgde de Till Dinner detox kuur van 3 dagen.

Ook zij had aan het begin moeite met de kuur, maar Marjolein vond het wel steeds beter worden. Ze vond de sapjes lekker smaken en ook voelde ze zich gezonder.

Bovendien had ze het gevoel dat ze vocht was kwijtgeraakt door de detox kuur van Juizs. Marjolein was dan ook van plan om vaker geen ontbijt of lunch te eten, maar juist een sapje van dit merk te drinken. 


Meer reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *