JuiceBrothers: Review & Ervaringen

Gepubliceerd door Joni op

JuiceBrothers detox ervaringen

Een goede detox kuur uitzoeken is niet zo makkelijk. Er zijn vandaag de dag veel fabrikanten van sapjes. JuiceBrothers is hier een goed voorbeeld van.

Dit bedrijf produceert echter niet alleen maar sapjes, maar bijvoorbeeld ook limonades, shotjes en smoothies.

Je kunt bovendien een van de sapkuren van JuiceBrothers volgen. Je hebt op dit vlak 3 opties die verschillen op basis van de lengte.

Deze goede detox kuren bestaan in ieder geval stuk voor stuk uit 6 sapjes en 1 shotje per dag.

Ben je benieuwd naar de ervaringen met de sapkuren van JuiceBrothers? Lees dan snel verder! Ook vertellen we je alles over de producten die ze verkopen en hoe je die het beste gebruikt.

Wat is JuiceBrothers?

juicebrothers sapjes review

JuiceBrothers heeft op Instagram inmiddels meer dan 20 duizend volgers. Dit bedrijf is dus nog niet heel groot, maar het is wel al mateloos populair onder de klanten.

Dit zie je ook zeker terug in de online reviews van JuiceBrothers, waarover later meer.

Eerst willen we je wat meer vertellen over deze onderneming, die in 2015 opgericht is door drie vrienden: Noah Broeken, Guus Benning en Bibi Janus.

Ze wilden gezonder leven, maar ook hard werken en snel leven. Daarom zochten ze een oplossing, die ze uiteindelijk in de Verenigde Staten vonden.

De oplossing bestond uit 100 procent pure en biologische koudgeperste sapjes, wat ze ook wel liquid gold noemen.

Inmiddels is JuiceBrothers flink gegroeid en heeft het in Nederland al 9 winkels. Ook heeft het bedrijf een vestiging in zowel New York als Memphis.

Je kunt bovendien de sapjes en andere producten van JuiceBrothers online kopen in hun eigen webshop, die er regelrecht prachtig uitziet. 

Het assortiment van JuiceBrothers

juicebrothers detoxkuren

Waar sommige fabrikanten van groentesapjes zich volledig richten op deze drankjes is dat bij JuiceBrothers heel anders. Dit merk kijkt zelfs verder dan alleen drinken.

Op het gebied van drankjes heb je overigens wel diverse opties. We noemden eerder al sapjes, maar je kunt ook limonade en shotjes van JuiceBrothers kopen.

Voor alle duidelijkheid: deze shotjes zijn gezond en bevatten geen alcohol.

Je kunt ook nog zogeheten mylks aanschaffen op de site van JuiceBrothers. Dit is notenmelk van amandel of cashew die gezond zijn als je allergisch bent voor lactose of veganistisch leeft.

JuiceBrothers verkoopt ook nog gezonde smoothies, net als ander eten. Voorbeelden hiervan zijn Acai bowls, pulp crackers en veganistische snacks. 

Hoe detox je met de kuren van JuiceBrothers?

gezond eten salade

JuiceBrothers verkoopt dus ook nog detox kuren. Zo’n sapkuur bestaat uit 6 sapjes en 1 shotje per dag.

Elk drankje is 100 procent biologisch en koudgeperst, wat betekent dat ze helemaal geen vezels bevatten. Zo geef je je darmen even rust.

JuiceBrothers biedt in totaal drie detox kuren aan: deep, deeper en deepest. De namen zijn bijzonder, maar eigenlijk zijn ze ook wel weer logisch.

Deep is namelijk de naam voor een detox kuur van 1 dag, terwijl deepest een sapkuur van 5 dagen is. Deeper zit er tussenin, je detoxt dan gedurende 3 dagen met de sapjes van JuiceBrothers.

Het is belangrijk om je voor te bereiden op deze sapkuren. Let een paar dagen voordat je start daarom al op wat je eet en drinkt. Zo is rood vlees, cafeïne, alcohol, nicotine en processed foods uit den boze.

Probeer juist veel vers fruit en groente te eten, je lichaam went er zo al aan waardoor je beter voorbereid bent op de detox kuur van JuiceBrothers. 

Voor wie zijn de detox kuren van JuiceBrothers geschikt?

Het fijne van JuiceBrothers is volgens veel ervaringen dat hun sapkuren voor iedereen geschikt zijn. Dit heeft een paar redenen.

Allereerst zijn deze pakketten niet heel duur. Ook bevat het assortiment van JuiceBrothers een detox kuur van 1 dag, wat natuurlijk geschikt is voor beginners die nog nooit eerder gedetoxt hebben met sapjes.

De ervaren detoxers kunnen juist kiezen voor deepest, de sapkuur van 5 dagen.

Zo is er voor iedereen wat wils in het aanbod van JuiceBrothers, ook als je zelfs helemaal niet een detox kuur wilt volgen. Het is ook goed om te weten dat de bezorging gratis is vanaf 90 euro. 

Review over JuiceBrothers

samen detoxen

Als je meer over een bedrijf wilt weten, is Trustpilot een van de beste sites om te bekijken. Mensen geven hierop hun meningen over de producten van deze ondernemingen.

Dit is ook gedaan in reviews over JuiceBrothers op Trustpilot. In totaal hebben 71 mensen een beoordeling achtergelaten.

Gemiddeld kreeg het merk 3,9 van de 5 sterren, dus afgerond een 4. Hieronder benoemen we een paar reviews van klanten van JuiceBrothers.

Duco Hoencamp gaf in zijn review JuiceBrothers 5 sterren en schreef het volgende:

“The Juice Brothers Cleanse is echt een aanrader! Het is voor mij een leuke uitdaging waarbij ik ook nog allemaal lekkere sapjes kan drinken met unieke smaakcombinaties.”

Rik was iets minder lovend, al kwam dit vooral door de bezorging:

“Was altijd een grote fan en laten we eerlijk zijn: hun sappen zijn geweldig. Summer of Love is geweldig en alle andere sappen werken geweldig, vooral voor mijn huid. Ik heb vaak een detox gedaan, maar deze keer kwam mijn detox van 5 dagen niet aan. Er was ook geen communicatie wanneer het zou aankomen. Een paar dagen later was het er wel: de dozen waren kapot, nat en sommige flessen waren zelfs kapot en vies”. 

Jennifer schreef ook een review over haar ervaringen met JuiceBrothers:

“Vers en lekker, JuiceBrothers biedt variatie in hun smaken. Op tijd geleverd, hun service is geweldig!”

Ook Nick is positief:

“Ik heb de 5-daagse reiniging geprobeerd. Veel grotere flessen dan de meeste andere, dus de prijs is eigenlijk best goed. Leuke afwisseling met de sappen en goede smaak.”

Al met al zijn de reviews over JuiceBrothers dus zeker positief, al zijn er wel een paar mindere beoordelingen. Ze hebben vooral met de bezorging te maken, al zien we wel dat JuiceBrothers deze problemen probeert op te lossen. 

De voor- en nadelen van JuiceBrothers

juicebrothers vanilla sky

JuiceBrothers wordt door de vele positieve ervaringen van klanten steeds populairder.

Logisch, de producten van dit bedrijf komen met diverse voordelen. Het is echter ook belangrijk om te weten dat ze wat nadelen hebben, waarover je hieronder meer leest. 

Voordeel 1: Biologisch

JuiceBrothers wil graag voor het milieu zorgen. Dit doet het bedrijf op meerdere manieren, bijvoorbeeld door de sapjes biologisch te maken.

Er worden bij het telen van de ingrediënten bijvoorbeeld geen onnatuurlijke pesticiden gebruikt. Daarnaast bevatten de drankjes helemaal geen toxische stoffen.

Deze sapjes zijn dus goed voor je gezondheid én het milieu. 

Voordeel 2: Abonnement

Wil je graag elke week de lekkere en gezonde sapjes van JuiceBrothers drinken? Dat kan! Dit merk werkt namelijk met abonnementen.

Hiervoor moet je even een mail sturen naar de klantenservice van JuiceBrothers. Vervolgens ontvang je elke week je favoriete sapjes van dit bedrijf.

Je vergeet zo nooit om ze te bestellen en komt ook niet zonder te zitten. 

Voordeel 3: Koudgeperst

JuiceBrothers maakt koudgeperste sapjes. Dit zegt je misschien niet veel, maar het is wel echt een voordeel.

De antioxidanten, enzymen en vitaminen blijven op deze manier namelijk optimaal bewaard in de koudgeperste drankjes.

Ook bevatten ze hierdoor geen vezels, wat ervoor zorgt dat je darmen even op vakantie mogen tijdens je detox kuur. 

Nadeel 1: Geen achtergrond in de voedingsindustrie

Meestal hebben de oprichters van sapkuur en detox bedrijven al een achtergrond in de voedingsindustrie. Dat is bij JuiceBrothers niet het geval.

Ze kwamen met het idee om hun bedrijf te beginnen toen ze zelf een oplossing zochten voor het combineren van een druk leven en met je gezondheid bezig zijn.

Om JuiceBrothers op te zetten hebben ze natuurlijk wel experts ingeschakeld om gezonde en organische sappen te creëren. 

Nadeel 2: Onduidelijkheid

Hoewel de website van JuiceBrothers er prachtig uitziet, is niet alles even duidelijk. Zo wordt bijvoorbeeld niet bij alle sapjes uitgelegd welke doelen de verschillende sapjes hebben.

Ze bevatten immers bepaalde ingrediënten die niet in andere drankjes zitten, dus het effect van het sapje kan daardoor anders zijn.

Ervaringen met JuiceBrothers

juicebrothers ervaringen detox

De beste manier om te bepalen of JuiceBrothers iets voor je is, is om het gewoon eens te proberen! Maar voor je dat doet kan het wel helpen om alvast de ervaringen van anderen door te lezen.

JuiceBrothers heeft op de eigen site al enkele ervaringen vermeld van hun klanten.

Zo schrijft Teddy Jolie:

“De shots zijn een geweldige manier om een ​​snelle boost te krijgen als ik een gekke dag heb.”

Ook Jessy Anthony, een voormalig basketballer die meedeed aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, heeft de sapjes geprobeerd.

Hij schreef het volgende in zijn ervaringen met JuiceBrothers:

“De vanillelucht is als een romig toetje”. 

Ook op YouTube zijn er diverse mensen die hun ervaringen met JuiceBrothers hebben gedeeld. Dit geldt bijvoorbeeld voor Girlscene.

Er zijn nog meer kanalen die een video hebben gemaakt over hun review van JuiceBrothers. Marlieke Koks viel bijvoorbeeld 2 kilogram af tijdens de sapkuur van 3 dagen van dit merk.

NSMBL is een ander kanaal dat de detox kuur van 3 dagen van JuiceBrothers heeft getest. 

Op de site van JuiceBrothers staan nog meer ervaringen van klanten, zo ook die van Zoé:

“Ik riep altijd dat op sapjes leven niks voor mij was, maar dat neem ik nu terug. Ik vond ze oprecht lekker (had ik ook niet verwacht) en vond het stiekem ook heerlijk om niet te hoeven koken, of na te denken over boodschappen doen.”

Inge was ook zeer positief over haar ervaringen met JuiceBrothers:

“Twee weken geleden een driedaagse cleanse gedaan. Zag er tegenop, maar was heel goed om te doen. Én met een goed resultaat: ik voel me letterlijk (2,5 kg) maar vooral ook figuurlijk lichter. Een goed gevoel!  Ik ga de kuur over een paar weken zeker nog een keer doen!!!! Echt een aanrader!”

De meeste ervaringen met JuiceBrothers zijn dus absoluut positief. Wel zien we een paar mindere punten meermaals terugkomen.

Sommige mensen laten in hun reviews over JuiceBrothers bijvoorbeeld weten dat ze de gembershotjes te heftig vinden. Als je dit ook vindt, kun je het drankje aanlengen met water. Ze worden dan wat minder scherp.

Ook de bezorging verloopt niet altijd soepel, zo blijkt uit de ervaringen met JuiceBrothers van diverse klanten. 


Meer reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *