JuiceXpress: De beste keuze voor jou? (Review)

Gepubliceerd door Joni op

Ervaringen met JuiceXpress

Een detox kuur volgen kan diverse doelen hebben. Deze kuur is natuurlijk bedoeld om je lichaam te ontgiften, maar je kunt ook zo’n sapkuur volgen om af te vallen of je darmen rust te geven.

Wat je doel ook is, je bent bij JuiceXpress aan het juiste adres. Deze fabrikant is opgericht door Francis Neslo en zit in Rotterdam.

Door de jaren heen is JuiceXpress flink gegroeid, waarbij vooral de detox kuren erg populair zijn.

Wil je meer weten over dit merk? In dit artikel lees je reviews en ervaringen van klanten van JuiceXpress. Ook de voor- en nadelen van de producten van dit bedrijf worden genoemd. 

Wat is JuiceXpress?

juicexpress francis neslo

JuiceXpress is opgericht door Francis Neslo. Ze raakte betrokken bij een auto-ongeluk en dronk vervolgens verse sappen voor haar herstel.

Francis merkte dat het herstel zowel sneller als effectiever verliep. Ze koos er daarom voor om in haar eigen keuken haar eigen sappen te maken, wat ze deed samen met haar zusje.

JuiceXpress is hieruit ontstaan en inmiddels gegroeid tot een populaire fabrikant van sapjes en andere gezonde drankjes. Ook de detox kuren mogen er zeker zijn, zo blijkt uit ervaringen met deze producten van JuiceXpress. 

Het assortiment van JuiceXpress

juicexpress assortiment

JuiceXpress focust in principe niet alleen op detox kuren. Je kunt namelijk ook losse sapjes en shotjes kopen in de webwinkel van dit bedrijf.

Wil je je lichaam ondersteunen met behulp van vitamineboosts? Ook dat kan! Je ontvangt dan een pakket waar zowel sapjes als shotjes in zitten.

Overigens is het goed om te weten dat je niet 1 flesje van je favoriete sapje of shotje kunt kopen. In plaats daarvan zitten ze altijd in een pakket. Je ontvangt dus meerdere flesjes waarmee je bijvoorbeeld een week of een maand voorzien bent. 

Hoe detox je met de kuren van JuiceXpress?

Als je een sapkuur wilt volgen, heb je bij JuiceXpress veel opties. Dit merk verkoopt namelijk een detox kuur voor 1 dag, maar ook kuren die 3, 5, 7 en 10 dagen duren.

Eventueel kun je zelfs een combipakket kopen, je ontvangt dan bijvoorbeeld twee sapkuren van 5 dagen. Dat is wel zo handig als je van plan bent om binnenkort twee keer je lichaam te ontgiften.

Het is in ieder geval goed om te weten dat je elke dag 9 sapjes en 1 shotje drinkt tijdens de detox kuren van JuiceXpress.

Hiermee zijn deze sapkuren net wat anders dan die van veel concurrenten. De meeste kuren bevatten per dag namelijk minder sapjes, al is het wel gebruikelijk om dagelijks 1 shotje in te nemen. 

Voor wie zijn de detox kuren van JuiceXpress geschikt?

Heb je nog nooit eerder een detox kuur gedaan? JuiceXpress begrijpt dat het dan spannend is om hiermee te beginnen. Dit merk verkoopt daarom een proefpakketje.

Je ontvangt dan 3 sapjes en 1 shotje. Zo ervaar je even hoe een sapkuur zal zijn, waarna je vervolgens een echte kuur kunt kopen.

Uit reviews van JuiceXpress blijkt dat je het beste kunt beginnen met een detox kuur van 1 dag. Vervolgens kun je langere kuren volgen, maar doe dit alleen als het duidelijk is dat je lichaam dit aan kan. 

Review over JuiceXpress

juicexpress sap review

Twijfel je nog over de detox kuren van JuiceXpress? Je wilt dan vast graag weten hoe anderen ze hebben ervaren.

De eigenaresse van xsaar.nl schreef een review over haar ervaringen met JuiceXpress. Hierin gaf ze eerlijk toe dat ze de sapjes niet heel lekker vond, maar ze waren ook niet vies.

Overigens deed ze de detox kuur van 5 dagen, wat natuurlijk best pittig is. Toch was Sara extreem tevreden met de resultaten van de kuur. Ze sliep beter en had meer energie, terwijl haar stoelgang en huid ook beter was geworden.

Bovendien viel ze maar liefst 3,2 kilogram af door de sapkuur van 5 dagen. Haar kleding zat hierdoor losser en ook had ze geen last meer van een opgeblazen gevoel.

Sara merkte in haar review over JuiceXpress ook op dat ze de effecten van de detox na een paar weken nog steeds ervaarde. 

Op Trustpilot zijn ook veel reviews over JuiceXpress geschreven, bijvoorbeeld door Aaliyah:

“Ik had gekozen voor de 3daagse sappenkuur. Ik had donderdagavond mijn bestelling geplaatst & werd vrijdag ochtend al gebeld door een super lieve dame of de bestelling eerder geleverd kon worden. Waar ik hartstikke blij mee ben natuurlijk, zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg mijn bestelling binnen & sjonge jonge wat was het lekker. Ik had de sappen alles behalve lekker verwacht & het is goed te doen qua hongergevoel. Je zit gewoon lekker vol na zo een sapje… Zeker voor herhaling vatbaar.”

Het is wel goed om te weten dat niet iedereen even tevreden is over dit merk.

Gerben Mentink schreef in zijn review over JuiceXpress bijvoorbeeld het volgende:

“Klein minpuntje was de levering. Op donderdag (koningsdag) besteld en dinsdagavond bezorgd. Sommige flesjes waren ook half ontdooid. Misschien toch beter verpakken in isolatie materiaal. Voor de rest zijn de flesjes per stuk 330ml dus veel water zodat je op een dag 3 liter water binnen krijgt. De eerste dag is lastig maar als je daar doorheen bent gaat het goed”.

Stephane Bos was juist wel weer lovend over JuiceXpress:

“Snelle levering, goed contact over de levering! Ondanks dat de sappen je na 5 dagen echt wel je neus uitkomen, blijven ze gek genoeg stuk voor stuk lekker en smaakvol, je proeft de verse Ingrediënten. Na 5 dagen blij dat ik weer even van de (light) frisdranken, alcohol, lekkernijen, cafeïne en suikers af ben en een simpele salade of een stuk fruit weer echt kan waarderen!”

De voor- en nadelen van JuiceXpress

juicexpress detox sapkuur

Uit de reviews over JuiceXpress blijkt al dat dit merk niet alleen goede kanten heeft. Ben je benieuwd welke voor- en nadelen JuiceXpress heeft? Lees dan snel verder. 

Voordeel 1: Assortiment

JuiceXpress is meer dan alleen detox kuren. Je kunt immers ook de sapjes en shotjes los kopen in een pakket. Dit is vooral fijn als je een bepaald drankje echt heerlijk vindt.

De vitamineboosts zijn bovendien een mooie toevoeging aan het assortiment van JuiceXpress. Je ontvangt dan voor elke dag een sapje en een shotje.

Zo ondersteun je je lichaam zonder een intense detox kuur te volgen. 

Voordeel 2: 100% natuurlijk

Het is bij een detox kuur belangrijk dat de sapjes 100 procent natuurlijk zijn. Ze mogen dus geen toevoegde suikers of andere extra stoffen bevatten.

JuiceXpress begrijpt dit en heeft er daarom voor gekozen om alleen rauwe groenten en fruit te gebruiken bij het produceren van de drankjes. De sapjes en shotjes zijn dus echt gezond! 

Voordeel 3: Afvallen

Veel mensen willen een sapkuur volgen omdat ze een paar kilo willen verliezen. De detox kuren van JuiceXpress zijn op dit vlak erg goed.

Uit de ervaringen van anderen met JuiceXpress blijkt zelfs dat je gemiddeld per dag 0,5 kilogram afvalt. Dit is vooral vochtverlies. Het zou dus kunnen dat het gewicht na de kuur terugkomt, houd hier dus wel rekening mee. 

Nadeel 1: Prijzig

Sapvasten is sowieso niet goedkoop, maar als je budget beperkt is dan zit je bij JuiceXpress al helemaal verkeerd. De detox kuur van 1 dag kost namelijk al meer dan 50 euro.

Wil je gedurende 10 dagen sapvasten? Je betaalt dan bij JuiceXpress op het moment van schrijven bijna 285 euro. Dit is inclusief korting, normaal gesproken zou deze sapkuur namelijk bijna 310 euro kosten.

Met andere woorden, de kuren van JuiceXpress zijn zeker aan de dure kant. 

Nadeel 2: Smaak

Ook als je niet al te hoge verwachtingen hebt van de smaak van de sapjes en shotjes van JuiceXpress kan deze toch tegenvallen.

Uit reviews over JuiceXpress blijkt namelijk dat niet iedereen de sapjes even lekker vindt, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak.

Ook het gembershotje moet het zeker ontgelden, uit ervaringen met JuiceXpress blijkt dat mensen de smaak vaak te heftig vinden. 

Ervaringen met JuiceXpress

detox review

Veel Nederlanders hebben al ervaringen met de sapkuren van JuiceXpress. Dit geldt ook zeker voor de nodige BN’ers.

JuiceXpress is hier trots op en deelt de ervaringen van de beroemdheden graag op deze pagina. Je ziet hierop reviews over JuiceXpress van onder meer Danique Hosmar, Zoë Chung en Myriam Ahmadi.

Ook kun je een hele weekvlog zien waarin een YouTuber genaamd Janette de detox kuur van JuiceXpress probeert.

Onderaan de pagina zie je ook nog screenshots van beroemdheden die op Instagram delen dat ze een sapje of shotje van dit merk drinken, denk bijvoorbeeld aan Najib Amhali en Janice Blok. Ook andere Nederlanders delen graag hun ervaringen met JuiceXpress.

Zo schreef iemand bijvoorbeeld het volgende in haar review:

“De eerste dag was best wel pittig, maar daarna went het vasten met sapjes al. Ik dronk meestal 4 of 5 sappen per dag in plaats van 6 want dat was voor mij al genoeg.”

En nog iemand anders schrijft:

“Heerlijke sapjes die ik graag drink. Ik bestel ze regelmatig om mijn gezondheid te verbeteren. Die extra vitaminen kan ik wel gebruiken merk ik”.

Anne Britt is ook lovend over haar ervaringen met de sapkuur van JuiceXpress:

“Aanrader! Fijn dat de flesjes een inhoud hebben van 500ml. Ik heb niet 1x een hongergevoel gehad. Ik heb een 3 daagse detox gedaan en uiteindelijk in totaal 2 kilo afgevallen en ‘afgekickt’ van de suiker. Ideaal! Ik ga zeker nogmaals bestellen. De flesjes waren niet allemaal bevroren, wat mij eerst zorgen baarde. Maar toen bleek dat ik een extra verse batch had ontvangen en de flesjes nog niet de kans gehad hadden om te bevriezen. Prima, dus thuis alsnog alles ingevroren”. 

Al met al zijn de ervaringen JuiceXpress zeker positief. Dit komt doordat de detox kuren je lichaam daadwerkelijk ontgiften, terwijl je vaak ook nog meerdere kilo’s verliest tijdens deze periode.

Het is wel goed om te weten dat dit gewichtsverlies voornamelijk uit vocht bestaat, de kilo’s kunnen dus weer terugkomen.


Meer reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *