HappyJuicy: Review & Ervaringen

Gepubliceerd door Joni op

Ervaringen met HappyJuicy sapjes

Wil je je lichaam ontgiften? Je hebt dan een goede detox kuur nodig.

Zo’n kuur bestaat vooral uit sapjes. Ook drink je bijvoorbeeld iedere dag een gembershotje. Dit is ook het geval bij de detox kuren van HappyJuicy.

Dit is dan ook een van de redenen waarom de pakketten van dit merk populair zijn. Dit komt ook zeker doordat alle sapjes van HappyJuicy minstens één superfood bevatten.

Voorbeelden hiervan zijn camu camu, goji bessen en spirulina. De reviews over HappyJuicy zijn dan ook zeer positief, waarover later meer.

In dit artikel benoemen we ook de ervaringen met HappyJuicy en de voor- en nadelen van de detox kuren van dit merk. 

Wat is HappyJuicy?

logo happy juicy

HappyJuicy is tegenwoordig al zeer populair, dus je zou verwachten dat het bedrijf al jaren actief is op de markt. Dit is echter niet het geval.

Dit merk werd namelijk pas in 2021 opgericht door Oscar Helm en Jonathan Schokker. Het duo besloot om gezonde groentesapjes te gaan maken met verse groente en fruit uit eigen regio.

Op deze pagina legt het bedrijf zelfs uit waar ze hun producten vandaan halen. Hierdoor zijn de sapjes dus 100 procent natuurlijk, wat veel mensen tegenwoordig natuurlijk belangrijk vinden.

Het team van HappyJuicy bestaat overigens inmiddels uit zes mensen. Helm, de medeoprichter, werkt aan de recepten en maakt artikelen en video’s. Schokker, de andere medeoprichter, beheert de website. De sapjes worden geperst, verpakt en verzonden door Christien de Rooij en Aya.

Daarnaast zijn ook twee artsen aangesloten bij HappyJuicy, namelijk Puck Blom en Christian Jacobs. Zij reviewen de blogs op de site van het bedrijf op medische correctheid.


Het assortiment van HappyJuicy

detox kuur 10 dagen happy juicy

We noemden eerder al de detox kuren van HappyJuicy, waar veel positieve reviews over geschreven zijn. Toch kun je ook nog meer producten van dit merk kopen.

Helaas kun je geen losse sapjes van HappyJuicy aanschaffen, maar je kunt wel pakketten kopen waar deze drankjes in zitten.

Zo heb je het standaard pakket, wat 15 sapjes bevat. HappyJuicy verkoopt ook grotere pakketten die goedkoper zijn als je kijkt naar de prijs per sapje. Deze boxen bevatten overigens ook nog gembershotjes.

Bovendien ontvang je een PDF e-book genaamd 13 richtlijnen slank & gezond lichaam. Hiermee kun je het gewichtsverlies door de sapjes daadwerkelijk behouden. 

Hoe detox je met de kuren van HappyJuicy?

Naast deze pakketten met losse sapjes biedt HappyJuicy dus ook nog detox kuren aan.

Het merk biedt op dit vlak drie opties aan: een sapkuur van 3 dagen, 5 dagen en 7 dagen. Veel klanten hebben goede ervaringen met deze boxen van HappyJuicy.

Heb je nog nooit eerder je lichaam ontgift? We raden je dan aan om te starten met de detox kuur van 3 dagen.

Je kunt vervolgens de sapkuur van 5 dagen volgen en later eventueel ook nog een keer de kuur van een hele week. Weet wel dat dit intensief is voor je lichaam, dus je moet hier wel goed tegen kunnen.

Je krijgt overigens instructies van HappyJuicy zodat je precies weet welk shotje en sapje je wanneer in moet nemen tijdens de kuur. 

Voor wie zijn de detox kuren van HappyJuicy geschikt?

groen detox drankje

Het is eigenlijk jammer dat HappyJuicy geen detox kuur van 1 dag aanbiedt. Als ze dit hadden gedaan, waren de sapkuren van dit merk namelijk geschikt voor daadwerkelijk iedereen.

Echte beginners zullen het namelijk spannend vinden om direct drie dagen achter elkaar te detoxen. In principe kan dit wel, maar het is begrijpelijk dat je liever begint met een kuur van een dag.

Je bent dan dus niet aan het juiste adres bij HappyJuicy, al kun je wel een pakket met losse sapjes kopen en vervolgens zelf hiervan een detox kuur van 1 dag maken.

Als je al wel wat ervaring hebt, raden we zeker de producten van dit merk aan. Dit komt vooral doordat de sapjes van HappyJuicy ontzettend veel voedingsstoffen bevatten, enkele voorbeelden hiervan zijn vitamine C, ijzer, vitamine A en koper. 

Reviews over HappyJuicy

detox review

Je vindt op de site van Kiyoh veel reviews over HappyJuicy van diverse klanten. 104 mensen hebben een beoordeling achtergelaten, gemiddeld krijgt het bedrijf een 8,2 van alle beoordelaars.

81 procent van alle reviews raden HappyJuicy aan. Hieronder noemen we een paar beoordelingen.

We beginnen met Iris uit Sneek:

“Ik koos voor de 5-daagse detox en ben er heel tevreden over. Mijn doel was mijn lichaam even te “resetten” zodat ik niet meer zoveel cravings naar suikers zou hebben. Dit is zeker gelukt! Daarnaast is het fijn dat je een uitgebreid schema ontvangt met uitleg en tips. De sappen smaakten goed, precies wat je verwacht van een groentesap”. 

Marieke uit Duiven schreef in haar review over HappyJuicy het volgende:

“De smaken zijn best ok! Ik ben vooral fan van het Gembershotje! Die is echt goed (vooral omdat ik helemaal niet zo’n fan van gember ben). Wat jammer was is dat de sapjes bij aankomst allemaal ontdooid waren. En wilde ze niet weer opnieuw invriezen. Dus ben maar meteen begonnen terwijl dat niet de planning was”. 

De review over HappyJuicy van Chantal uit Overbetuwe is ook positief:

“Erg tevreden. Met bestelling, levering en de sapjes. Ik gebruik ze als een gezonde aanvulling om hoeveelheid groente per dag te halen. Je voelt je energieker en goed voor de lijn. Ik maak gebruik van het sappenschema en ‘s avonds gewoon mee-eten met het gezin. Een goede combinatie. En scheelt weer extra kilo’s”. 

De voor- en nadelen van HappyJuicy

Uit deze reviews blijkt dus wel dat HappyJuicy zeer populair is. Dit heeft te maken met de voordelen van de sapjes van dit bedrijf.

Het is echter goed om te weten dat het merk ook wat nadelen heeft. Hieronder noemen we hier voorbeelden van. 

Voordeel 1: Lokaal geteelde groenten 

Vind je het belangrijk dat het eten dat je in huis hebt lokaal geteeld is? Je bent dan bij HappyJuicy aan het juiste adres. Dit merk gebruikt namelijk alleen maar groente en fruit uit de regio.

Het bedrijf vertelt zelfs op hun eigen site waar ze de ingrediënten van de sapjes vandaan halen.

De wortelen en bieten komen bijvoorbeeld uit Hoogkarspel, terwijl HappyJuicy de spinazie uit Lutjebroek haalt. Dit geldt ook voor de appels en peren. 

Voordeel 2: Eenvoudig te volgen 

Het is daarnaast ook een voordeel van HappyJuicy dat je bij de detox kuren van dit merk een schema ontvangt. Hierop staat precies wanneer je welk drankje je moet drinken. Je bepaalt dit dus niet zelf.

Het schema is geoptimaliseerd zodat je lichaam volledig profiteert van de shotjes en sapjes. Dit zorgt er ook voor dat je de detox kuur eenvoudig volgt.

Je doet er goed aan om elke avond de flesjes uit de vriezer te halen die je de volgende dag nodig hebt. Zo zijn ze op tijd ontdooid.  

Voordeel 3: Veel variatie 

Elke detox kuur van HappyJuicy bestaat uit 1 shotje en 9 verschillende sapjes. Hierdoor krijg je tijdens deze periode veel variatie.

Dat is wel zo fijn, je smaakpapillen zullen zich namelijk gaan vervelen als ze steeds hetzelfde proeven. De sapjes bestaan bovendien uit diverse groente en fruit, dus ze smaken allemaal heel anders.

De kans is overigens wel groot dat je ze niet allemaal even lekker vindt, dat is uiteraard een kwestie van smaak.  

Nadeel 1: Geen losse sapjes 

Het is allereerst vervelend dat je geen losse sapjes van HappyJuicy kunt kopen. Je moet óf een detox kuur óf een pakket met diverse sapjes en shotjes kopen.

Als je zo’n box aanschaft, kun je uiteraard zelf bepalen wanneer je de drankjes inneemt. Je krijgt desondanks dan wel misschien sapjes die je helemaal niet lust, wat uiteraard zonde is.

Het is daarom een nadeel van HappyJuicy dat het merk hun producten niet los aanbiedt. 

Nadeel 2: Geen fruitsapjes 

Sommige fabrikanten van detox kuren maken naast groentesapjes ook nog fruitsapjes. Deze sapjes zijn vaak net wat lekkerder, waardoor ze bij veel mensen in de smaak vallen. HappyJuicy doet dit echter niet.

Dit merk verkoopt namelijk alleen maar groentesapjes. Je hoeft dit niet beslist een nadeel te zijn, maar tijdens een sapkuur zul je een fruitsapje zeker een welkome afwisseling vinden.

Sommige groentesapjes bevatten overigens wel fruit, maar er is niet één volledig fruitsapje. 

Ervaringen met HappyJuicy

Op de site van HappyJuicy heeft het merk zelf al enkele ervaringen van hun klanten genoemd. Ook BN’ers hebben gebruik gemaakt van de detox kuren van dit merk.

Fajah Lourens schreef het volgende over haar ervaringen met groentesapjes van HappyJuicy:

“Ik start vandaag daarom met volle moed weer met mijn hormoon dieet in combinatie met 6 groentesapjes per dag…. Ik drink er een lekker vers groentesapje bij van Happy Juicy. Deze sappen bevatten een hoge voedingswaarde omdat het langzaam wordt koudgeperst uit verse groente en fruit”.  

Naast Lourens is ook Rens Kroes fan van HappyJuicy, zo schreef ze in haar review:

“Ik juice cleanse af en toe om mijzelf een boost te geven en dat doe ik het liefst met de verse sapjes van HappyJuicy.”

Ook de ervaringen van andere klanten staan op de website, zo schrijft Michael het volgende:

“De combinatie van groente en fruit die jullie doen is goed bij elke sapje die ik tot nu toe heb gedronken zijn perfect.”

Jeanne liet dit weten in haar review over HappyJuicy:

“Bijzondere, pittige en uitgebalanceerde smaken. Soms is het even wennen, maar ik vind ze allemaal lekker”. 

Ilse de Groot, een voedingsdeskundige, schreef op de site PuurFiguur over haar ervaringen met de sapjes van HappyJuicy. Ze vond allereerst dat de bezorging snel en klimaatneutraal ging.

De sapjes zagen er kleurrijk uit, waar ze blij van werd. Toen De Groot de drankjes proefde, viel het haar op dat ze eigenlijk allemaal smakelijk waren. Vooral Groene Genezing en Bieten Boost vielen in de smaak.

Ze vindt de sapjes ook prettig om te drinken door de substantie. Bovendien vindt ze het fijn dat HappyJuicy aan het natuur denkt en hier rekening mee houdt.

Al met al zijn de ervaringen met HappyJuicy dus zeer positief. Als je gezonder wilt leven, doe je er zeker goed aan om de sapjes van dit merk te kopen.

Je hoeft dan niet beslist een detox kuur te volgen, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om elke dag bij het ontbijt een van de groentesapjes op te drinken. 


Meer reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *