Dr. Blend: Review, ervaringen & kortingscode

Gepubliceerd door Joni op

Ervaringen met Dr Blend

Ben jij op zoek naar een goede detox? Dat kan lastig zijn. Er komen steeds meer fabrikanten van sapkuren bij.

Dr. Blend is hier een voorbeeld van. Al is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een populaire en grote fabrikant.

Dat valt ook zeker te zien aan de reviews over Dr. Blend, waarover later meer in dit artikel.

We schrijven daarnaast ook over de ervaringen van gebruikers van de producten van Dr. Blend en je leest de voor- en nadelen van dit merk. Is een Dr. Blend detox geschikt voor jou?

Wat is Dr. Blend?

dr blend detox review

Dr. Blend is dus een van de vele fabrikanten van detox kuren. Toch kun je ook andere producten kopen in de webshop van dit merk, waarover later meer. Eerst zullen we meer over Dr. Blend uitleggen.

Dit bedrijf noemt zichzelf de ideale partner voor een gezonde en gelukkige levensstijl. De producten van Dr. Blend, met name de sapjes, smoothies en shotjes, dragen hier dus aan bij.

Het fijne van dit merk is dat het een duidelijk en handig schema op de site heeft geplaatst. Hierdoor weet je precies welk drankje je wanneer moet nemen tijdens je detox kuur. 

Het assortiment van Dr. Blend

detox sapkuur bestellen

We noemden eerder al dat Dr. Blend gefocust is op het verkopen van detox kuren. Je hebt op dit vlak best wat opties, maar daarover later meer.

Eerst willen we ook de andere producten in het assortiment van het fabrikant benoemen. Je kunt namelijk ook sapjes van groente en/of fruit los kopen in de webshop van Dr. Blend.

Ze worden dan bezorgd in een six-pack en je hebt verschillende opties qua smaken. Voorbeelden hiervan zijn Popeye, Rabbit en Samba.

Er zit dus altijd een sapje tussen dat je heerlijk vindt! Je kunt daarnaast ook shotjes los kopen. Hierbij kun je denken aan groenteshotjes, maar Dr. Blend verkoopt ook shotjes om je extra energie of vitaminen te geven. 

Hoe detox je met de kuren van Dr. Blend?

Wil je een detox kuur volgen? Je hebt dan bij Dr. Blend best wat opties.

Zo kun je kiezen voor pakketten die meer fruit dan groente bevatten, maar juist ook het tegenovergestelde wordt door dit merk aangeboden.

De eerste optie is volgens de ervaringen van klanten van Dr. Blend lekkerder, maar de laatste keuze is gezonder.

Overigens kun je ook nog kiezen voor detox kuren die ongeveer evenveel groente als fruit bevatten.

Bij al deze kuren kun je ook kiezen voor verschillende hoeveelheden. Ze verschillen per duur, maar ook het doel varieert. Controleer dus goed wat je koopt als je een bestelling voor een sapkuur van Dr. Blend plaatst. 

Voor wie zijn de detox kuren van Dr. Blend geschikt?

groen detox drankje

Deze vraag kunnen we heel simpel beantwoorden: de sapkuren van Dr. Blend zijn voor daadwerkelijk iedereen geschikt.

Als je groentesapjes niet echt lust, kun je immers kiezen voor de pakketten die gefocust zijn op fruit. Daarnaast biedt Dr. Blend ook een proefbox aan, dit moet je zien als een detox kuur van 1 dag. Dit pakket is een aanrader voor beginners.

Wil je je sapkuur goed beginnen en eindigen? Koop dan ook nog de pre- en aftertox detox kuur van Dr. Blend, al wordt het ontgiften van je lichaam hierdoor wel wat duurder. 

Review over Dr. Blend

Je doet er goed aan om op Kiyoh te kijken als je reviews wilt over een specifiek bedrijf.

Mensen hebben op deze site ook hun reviews over Dr. Blend achter gelaten. In totaal zijn er zelfs meer dan 2700 beoordelingen geplaatst op Kiyoh over dit merk.

Gemiddeld krijgt Dr. Blend een score van 8,2 en wordt het aangeraden door 84 procent van de reviews. Hieronder noemen we een paar van de beoordelingen over Dr. Blend die op Kiyoh zijn geplaatst.

Sterre uit Gierle raadt Dr. Blend zeker aan, zo schrijf ze in haar review:

“Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!”

Lianne uit Zuid-Holland deelt haar mening:

“De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje: de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was”.

Chiquita uit Arnhem schreef ook een review over Dr. Blend:

“Vind de drankjes redelijk tot goed smaken. De een misschien wat meer dan de ander maar over het algemeen prima te doen. Eet af en toe eerlijk gezegd wel een dun crackertje voor een beetje bite. En een stukje fruit op een dag. Ik doe een 7 daagse detox kuur voor de tweede keer. Vorige keer 5 kilo afgevallen hoop dat ik dat nu ook red. Maar zeker zo belangrijk is dat ik mij er echt goed bij voel. Minder last van mijn buik geen opgeblazen gevoel meer en voel mij “lichter”. Kan het echt aan iedereen aanraden”. 

De reviews over Dr. Blend zijn op Kiyoh dus grotendeels positief. Toch was niet iedereen even lovend.

Zo schrijft Marieke uit Heerde:

“Ik ben wat gewend maar deze sapjes (ik had de 3 daagse groente Detox besteld) vond ik zeer intens en eigenlijk vies. Nummer 3 – 7 – 8 waren oké maar verder vind ik ze enorm pittig en heftig. Hierdoor heb ik met veel tegenzin de sapjes gedronken. Ik heb ze met mijn neus dicht gedronken en heel veel water er gelijk achteraan. Mijn mond brandde behoorlijk (denk vd gember). Resultaat en effect kan ik hierdoor niet goed beoordelen. Site, contact en bestelproces verliep allemaal heel goed”. 

De voor- en nadelen van Dr. Blend

dr blend sapjes smaken

Dr. Blend is een populaire fabrikant van groente- en fruitsapjes. Dit merk heeft meerdere voor- en nadelen, waarover je hieronder meer leest. 

Voordeel 1: Assortiment

Dr. Blend heeft een enorm groot assortiment. Je kunt immers de sapjes en shotjes los kopen, maar Dr. Blend verkoopt ook veel verschillende detox kuren. Ze verschillen op basis van de inhoud.

Je doet er dan ook goed aan om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Kies dan de sapkuur die het beste bij je past. 

Voordeel 2: Schema

Als je een detox kuur van Dr. Blend of een andere fabrikant koopt, wil je natuurlijk wel weten welk flesje je wanneer moet innemen.

Dit merk schept veel duidelijkheid op dit vlak. Je vindt op de site van Dr. Blend namelijk een programma. Hierop staat precies hoe laat je welk flesje moet opdrinken.

Ook staat erbij waarom dit sapje onderdeel is van de detox kuur van Dr. Blend. 

Voordeel 3: Smaakvol

Sommige fabrikanten van detox kuren gebruiken alleen groenten in hun sapjes. Hierdoor zijn de drankjes extra gezond, maar vaak is de smaak ook viezer. Dr. Blend is op dit vlak net wat beter.

In alle sapjes zit namelijk fruit, terwijl je ook nog drankjes kunt kopen die meer fruit dan groente bevatten. Dit komt de smaak van de sapjes zeker ten goede, zo blijkt ook uit reviews over Dr. Blend. 

Nadeel 1: Prijzig

Sapkuren zijn over het algemeen aan de dure kant, wat ook zeker het geval is bij de Dr. Blend detox kuren.

Je kunt eventueel wel gebruik maken van een kortingscode van Dr. Blend, maar alsnog betaal je dan redelijk veel. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, maar de hoge prijskaartjes horen toch ook wel echt bij sapkuren.

We raden je daarom aan om altijd een kortingscode van Dr. Blend te zoeken voordat je een bestelling plaatst. Deze zijn regelmatig online te vinden, dus doe hier zeker je voordeel mee!

Ervaringen met Dr. Blend

dr blend reviews

Op de site van Dr. Blend heeft het bedrijf zelf ervaringen geplaatst van hun klanten. Hieronder noemen we een paar van deze ervaringen met Dr. Blend.

  • Jaya: “2 sappenkuren besteld van 3 dagen en kwamen precies binnen wanneer ik het wilde. Ik heb Prikkelbare darm syndroom en het werd al afgeraden op de website, maar wilde het toch proberen. Na 1 dag ben ik er toch mee gestopt, maar mijn vriend is doorgegaan! Ik had wel een foutje in mijn pakket, maar na een telefoontje kreeg ik dezelfde avond nog een vervangend item. Erg tevreden!”
  • Jeremy: “Ik ben een topsporter en was vaak moe. Ik wilde daarom mijn lichaam een reset geven. Ik ben dus gaan detoxen. De eerste dag vond ik heel zwaar en dag 2 ging iets beter. Dag 3 ging veel beter en ik voelde me veel fitter en sterker worden. Het vraagt veel discipline de eerste 2 dagen maar dat weet je als je hier aan begint. Het is niet zo zeer de honger (honger had ik totaal niet) maar de lust om iets lekkers te eten en zin in iets zoet was voor mij pittig de eerste 2 dagen. Voor de rest veel afgevallen en behoorlijk fitter gaan voelen. Ik was altijd moe maar kreeg van de detox kuur behoorlijk veel energie en had veel meer zin in alles”. 
  • Phylicia: “As we speak ben ik bezig met mijn derde sapkuur van Dr. Blend. Het bevalt dus erg goed. De smaak is goed, het schema werkt top en er is veel informatie te vinden op de website wat ik als prettig ervaar. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis, want ‘hey, het zijn ook maar mensen’ . Maar dat word direct netjes en gratis opgelost in de vorm van nieuwe sapjes. Helemaal top dus! Ik ben zeker tevreden en er zullen vast meer kuurtjes volgen”. 
  • Michelle: “Vond het niet lekker. Wel mooie branding en goede service maar detoxen doe ik niet meer”.
  • Denise: “De service en uitstraling is goed. Alleen de detox shakes vielen mij erg tegen. Ik heb zelfs staan spugen omdat de smaak best heftig is”.

Niet alle ervaringen met Dr. Blend zijn dus goed, maar dat is ook onmogelijk. Sommige mensen reageren simpelweg niet goed op een detox kuur, bijvoorbeeld doordat ze de sapjes niet lekker vindt.

We raden Dr. Blend zeker aan om een sapkuur bij te bestellen als je gaat detoxen!


Meer reviews:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *